ARAMA
Ugradbene ploče za kuhanje

Ugradbene ploče za kuhanje

Ne ostavljajte tragove!

Nape za štednjake

Beko nape štednjaka pruža miris i okolinu bez masnoća, ostavljajući vašu kuhinju čistu i svježu.

S ventilacijom kapaciteta od 755 m3/sat, odabrane Beko nape su dovoljno snažne da osvježe zrak svaka dva minuta u jednoj prosječnoj kuhinj.*

* Izračunato za kuhinju veličine 10 m2.

Karbonski filteri

Karbonski filteri za ponovnu cirkulaciju su vrlo pogodni bez potrebe spajanja s dimnjakom.

Halogeno osvjetljenje

Halogeno osvjetljenje ploče za kuhanje osigurava jasnu vidljivost dok kuhate.

Aluminijski kasetni filter

Aluminijski kasetni filteri apsorbuju bilo kakva trag masnoće i mirisa u zraku. Filteri su perivi i veoma laki začišćenje.

Lagano za upotrebu

Jedinica upravljačke ploče osjetljive na dodir koja je laka za upotrebu prikazuje set nivoa snage.

Funkcija automatskog osvježavanja zraka aktivira motor automatski svakih sat na 10 minuta pri minimalnoj brzini, te time osigurava kontinuiran protok za cirkulaciju svježeg zraka u kuhinji. Napa štednjaka radi veoma efikasno pri niskoj potrošnji energije i niskom nivou buke, a takođe je efektivna u eliminisanju mirisa duhana. Kada je aktivirana, vremenski kontrolisan način izvlačenja povećava snagu izvlačenja na maksimalan nivo. Nakon 10 minuta, nivo izvlačenja nape se vraća automatski na treći nivo. Ova funkcija je idealna za izvlačenje pare i intenzivnih mirisa iz vaše kuhinje, naročito generisanih tokom prženja ili roštiljanja.

Samo pritisnite tipku

Jednostavnim pritiskom na tipku možete programirati vašu napu da se isključuje automatski nakon 15 minuta dok ste odsutni.

Napa štednjaka izvlači sve tragove mirisa nakon intenzivne sesije kuhanja. Indikator zasićenosti filtera daje vizualno upozorenje tako što će treperiti kada je vrijeme da očistite kasetne filtere ili da zamijenite ugljenie filtere.