ARAMA
FC Barcelona

FC Barcelona Sponzorstvo

Beko najavljuje novu "Oficijelni partner igre" kampanju sa FC Barcelona

Beko pokreće "Oficijelni partner igre" kampanju sa animiranim superzvijezdama FC Barcelona

Lionel Messi i njegovi suigrači FC Barcelona, upoznali su jedinstvene, razigrane animacije sa njhovim likovima po prvi put otkako je Beko predstavio svoju novu "Oficijelni partner igre" kampanju širom svijeta.

Globalne zvijezde Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Arda Turan i Marc-André ter Stegen, pojavljuju se u novom Beko, Premium Partner FC Barcelona, kratkom filmu uz animacije njihovih likova. Njihovi suigrači Neymar Jr., Andrés Iniesta i Ivan Rakitić se takođe pojavljuju u animacijama kroz kampanju.

Kako FC Barcelona predstavlja duh igre i slobode, Oficijelni partner igre je savršena poruka kojom Beko želi da iskomunicira vrijednosti milionima fanova širom svijeta. Kao i Beko, želja nam je staviti osmijeh na lica naših kupaca i angažovati se sa njima kroz sport koji vole. Beko zna da se svakodnevno susrećemo sa ljudima kojima treba solucija za njihove zauzete i često neisplanirane živote. Samim tim, svi naši proizvodi su dizajnirani sa osvrtom na svakodnevne potrebe naših kupaca, ostavljajući im više vremena za igru.

FC Barcelona i Beko

Beko je Oficijelni Premium Partner FC Barcelone. Beko je potpisao četverogodišnji sponzorski ugovor početkom 2014/15. fudbalske sezone koji traje do kraja sezone 2017/18. U pitanju je svjetsko partnerstvo uobličeno Beko logotipom na rukavu timskih dresova.

Beko sponzorstvo FC Barcelone, biti će aktivirano kroz novu kampanju pokrenutu 2016. koja ističe zajedničke vrijednosti "igre" koje dijeli klub i brend. ‘Oficijelni partner igre’ kampanja će prikazati poznate igrače uključujući: Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar Jr., Andrés Iniesta i Gerard Piqué-a u razigranoj animaciji.